Благодійний фонд «Сучасне село та місто» отримав 5 зірок у Національном рейтингу «Компас Благодійності України»

Благодійний фонд «Сучасне село та місто»  здобув 5 зірок із 5-ти у Національному рейтингу «Компас благодійності України» від Асоціації благодійників України.

1 травня в офіс Асоціації благодійників України завітала співробітниця БФ «Сучасне село та місто» Ірина Таран. Виконавча директорка асоціації Оксана Лобко вручила пані Ірині сертифікат номінанта Національного рейтингу рейтингу «Компас Благодійності України», в якому діяльність фонду була оцінена найвищими балами.

Вітаємо колег та дякуємо за довіру. Благодійний фонд «Сучасне село та місто» також є неодноразовим переможецем Національного конкурсу «Благодійна Україна». Бажаємо колегам сил, наснаги, нових можливостей та продуктивної роботи у 2023 році.

Довідково:

Проєкт Національний рейтинг «Компас благодійності України» запущений Асоціацією благодійників України у серпні 2022 року.

Національний рейтинг «Компас благодійності України» – це відкрита система обліку діяльності організацій, можливість публічно підтвердити прозорість та підзвітність діяльності та показати ефективність роботи із залученими коштами. Завдяки рейтингу «Компас благодійності України» благодійні організації отримують від суспільства «зірку» довіри для своєї подальшої прозорої та ефективної роботи, для підвищення обізнаності суспільства з їхньою діяльністю та збільшення фінансування благодійних проєктів. Нашою метою є відзначення та інформування суспільства про публічні та ефективні українські практики благодійної діяльності. Методика рейтингу розроблена із врахуванням досвіду численних зарубіжних рейтингових агенцій та адаптована до українських реалій.

Детальніше про проєкт на сайті Національного рейтингу «Компас благодійності України»: https://compass.vboabu.org.ua/