МБФ «Здоров’я українського народу» вдруге отримав 5 зірок у Національному рейтингу «Компас Благодійності України»

Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» за результатами оцінювання діяльності фонду набрав 106 балів у Національному рейтингу «Компас благодійності України», які конвертувалися у найвищу оцінку рейтингу – 5 зірок. Минулого року фонд також брав участь у рейтингу та здобув 93 бали, які конвертувалися також у 5 зірок.

У вівторок, 8 серпня, до офісу Асоціації благодійників України завітав Президент МБФ «Здоров’я українського народу» Сергій Сошинський. Виконавча директорка асоціації Оксана Лобко вручила пану Сергію сертифікат номінанта Національного рейтингу рейтингу «Компас Благодійності України», в якому діяльність фонду була оцінена високими балами.

Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу» член Асоціації благодійників України та партнер асоціації в різних проєктах. Під час зустрічі обговорили майбутні спільні проєкти та методи їх реалізації. Вітаємо колег з сертифікацією, дякуємо за довіру та бажаємо наснаги на подальшу продуктивну роботу.

Довідково:

Проєкт Національний рейтинг «Компас благодійності України» запущений Асоціацією благодійників України у серпні 2022 року.

Національний рейтинг «Компас благодійності України» – це відкрита система обліку діяльності організацій, можливість публічно підтвердити прозорість та підзвітність діяльності та показати ефективність роботи із залученими коштами. Завдяки рейтингу «Компас благодійності України» благодійні організації отримують від суспільства «зірку» довіри для своєї подальшої прозорої та ефективної роботи, для підвищення обізнаності суспільства з їхньою діяльністю та збільшення фінансування благодійних проєктів. Нашою метою є відзначення та інформування суспільства про публічні та ефективні українські практики благодійної діяльності. Методика рейтингу розроблена із врахуванням досвіду численних зарубіжних рейтингових агенцій та адаптована до українських реалій.

Детальніше про проєкт на сайті Національного рейтингу «Компас благодійності України»: https://compass.vboabu.org.ua/